Sterownik schładzarki do mleka Sach-12M-o

0
117
Rate this post

Urządzenie chłodnicze – postrach dla bakterii

Prowadzisz firmę gastronomiczną i potrzebujesz urządzenia, które w szybki sposób schłodzi umieszczone w nim produkty? Jeżeli tak, to musisz zainteresować się schładzarką szokową. Schładzarki są urządzeniami przeznaczonymi do bardzo szybkiego schładzania lub mrożenia gotowych potraw. To urządzenie jest idealne do wypełnienia przestrzeni w obiektach gastronomicznych. Dzięki takiemu zastosowaniu rozwój bakterii jest w znacznym stopniu ograniczony, ponieważ w temperaturach mrożenia automatycznie spowolnione zostają wszystkie procesy metaboliczne w żywych organizmach. Wysoka amplituda temperatur skutecznie niszczy wszelkie bakterie. Tradycyjne urządzenie tego typu posiada obudowę zewnętrzną oraz komorę wewnętrzną w całości z wysokogatunkowej stali nierdzewnej. Urządzenia chłodnicze tego typu bezproblemowo pracują w temperaturze otoczenia do + 43 stopni Celsjusza i wilgotności względnej powietrza do 65 procent. Waga około 90 kg, wymiary 750 x 740 x 1260. Moc urządzenia 1490 W. Oczywiście wszelkie parametry są zależne od ceny, która waha się od 6 do nawet 25 tysięcy złotych.

kluczowe frazy: Niezawodny sterownik schładzarki do mleka, Dochodzenie odszkodowań górniczych w Koninie, środek tezauryzacji, krzem sieć krystaliczna